Lehrmedien / Videos

Voorbereiding op het kunststof-lasexeamen tot kunststoflaser na richtlijnen DVS 2212-1 en DVS 2212-3

Artikel-Nr.: 10733

ISBN: 978-3-87155-565-7

 

Sofort versandfertig, Lieferzeit ca. 2-4 Werktage

60,00 €
 
 
 
 
 

Produktinformationen

Dit cursusboek is voor deelnemers ter voorberei- ding op het kunststof-lasexamen tot kunststoflas- ser, zoals deze volgens de laatste richtlijnen en normen van de DVS® 2212-1
en DVS® 2212-3 is voorgeschreven.

Dit cursusboek bevat lesstof ter ondersteuning van de theoretische kennis ten behoeve van de praktische vaardigheden. Het document is opgesteld volgens het beproefde principe van de IKV-context leersysteem (IKV=Instituut für Kunst- stofbewerking) en bevat elementen die de be- handeling van de leerstof op heldere en consis- tente wijze mogelijk maakt. De open invulvelden in de tekst worden gedurende de cursus door docenten en cursisten gemeenschappelijk be- handeld en ingevuld. De naastgelegen notitie- velden bieden de cursisten de mogelijkheid om extra aantekeningen te noteren.

De actualisering van de kennis van de laatste stand van de techniek, in het bijzonder de herzi- ening van de DVS® (Deutscher Verband für Schweißen und verwandte Verfahren e.V.) richtlij- nen, maakt regelmatige aanpassing van dit cursusboek noodzakelijk. Dit cursusboek bevat naast de ingevulde tekstvelden in de tekst verder ook advies en informatie voor het uitvoeren van de lessen. Dit cursusboek is ontwikkeld voor gebruik door docenten die bekend zijn met het IKV-Context systeem en zijn niet voor individueel gebruik of zelfstudie.

ISBN
978-3-87155-565-7
Reihe
Lehrmedien / Videos
Erscheinungsdatum
Mai 2018
Seiten
114
 

Verfügbare Downloads:

Download Inhaltsverzeichnis / Inhoud
 
 
 
 

Zuletzt angesehen